Jump to content


Photo

Regulament Alaska2


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 Rasvan

Rasvan

    Advanced Member

  • Membru
  • 348 posts
  • Armă:ARC HALOUIN
  • Nivel:69
  • Breaslă:GameMaster
  • Regat:Roş
  • LocaţieMp STAFF
  • Time Online: 19d 8h 21m 28s

Posted 16 September 2022 - 07:25 PM

*********Acestui regulament i se pot aduce modificări ulterioare atunci când situaţia o cere, cu sau fără anunţarea în prealabil pe joc/site/discord.***********

 

Echipa Jocului

CM - Chat Moderator 
GM - Game Master
SGM - Super Game Master
GA - Game Administrator 
SGA - Super Game Administrator
TS - Tehnician Site/Server
Own - Owner/Deţinător
 

 

 

A. Comportamentul faţă de un membru staff.

  1. Trebuie să păstrezi un comportament decent şi civilizat. Daca eşti insultat, ameninţat sau primeşti mesaje nedorite de la un alt jucător, te rugam să faci o reclamaţie pe forum.
  2. Apelarea fără motiv a unui Game Master/testarea membrilor noi [CM], în cazul în care se repetă succesiv, poate fi sancţionată cu block chat,primul averisment, urmand BAN.
  3. În discuţiile cu GM păstraţi un minim de decenţă şi respect. Nu începeţi discuţiile cu: "we" / "wa" / "bah" / "mah". Începeţi o discuţie cu un simplu "sal" / "buna" / "buna ziua". De asemenea puneţi întrebările DIRECT, fără să aşteptaţi răspunsul la salut, sau să întrebaţi dacă puteţi pune o întrebare.
 
B. Comportamentul general pe server.
  1. Pastrează un limbaj decent.
  2. Este interzisă reclama la alte servere, veţi fi sancţionaţi cu BAN.
  3.  Dacă descoperi un bug, raportează-l Game Master-ului. Este interzis să îl foloseşti în avantajul tău iar încalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc.​

STRICT INTERZIS: 

  1. Sunt interzise toate programele de conectare la serverele Alaska2 în afară de cele ce aparţin de alaska.ro. Modificarea programelor de conectare este interzisă şi se pedepseşte cu ban permanent.
  2. Decriptarea şi hacking-ul clientului de conectare sau a oricărei informaţii ce aparţine serverului sunt strict interzise.
  3. Încercările de înşelare a oricărui membru al staff-ului Alaska2 în legătură cu donaţiile dumneavoastră vor fi considerate înşelătorie şi vor avea ca sancţiune banarea permanentă a conturilor dumneavoastră.
  4. Cerere de iteme in scop de a pacali sau fura este strict interzisa.
  5. Negoţurile între servere.
  6. Înşelarea jucătorilor prin comerţ de faţă cu un membru staff.
  7. Oferirea de cheat, hack de orice natură (jucătorii sunt obligaţi să facă print screen şi să posteze pe site orice ofertă de acest gen)
  8. Injuriile de orice fel la adresa staff-ului MetinAlaska;
  9. Reclama de orice gen pe chat-ul Alaska2; Suntem conştienţi că nu vă putem interzice să faceţi aceste schimburi, dar trebuie să ţineţi cont de faptul că nu aveţi voie să scrieţi numele unui alt server sub nicio formă. (În cazul în care negoţul nu decurge aşa cum ar trebui, noi nu vă putem ajuta să vă recuperaţi bunurile pierdute; Sunteţi 100% responsabili de modul în care vă gestionaţi itemele.) iar daca sunteti prinsi că dati itemele de pe alaska pentru alt server riscaţi şi ban.
  10. Folosirea de hack-uri de orice tip va fi sancţionată cu ban permanent/IP (inclusiv  Fishbot-ul)
  11. Este interzis să deschideţi cufere în Map1 CH1 (să fie inventarul plin şi să cadă pe jos cu numele vostru pe ele).
  12. Este interzis sa folositi  Auto-Clicker (au aparut câteva programe care iti memoreaza tastatura la fel ca auto-clicker , ESTE COMPLET INETRZIS ! dacă acel program nu are la nume "hack" nu inseamna ca nu se consideră ca hack.)
  13. Este interzisă vânzarea/cumpărarea itemelor cu bani reali, excepţie fiind cazul în care banii respectivi ajung donaţie pentru Alaska2, negoţul fiind făcut DOAR cu un membru staff prezent.( O SA LUAŢI INTERZIS)
  14. Este interzisă vânzarea/cumpărarea codurilor paysafe pe joc. Acestea vor fi donate pe site iar în schimbul lor veţi primi Vouchere cu valoarea donată pentru a le putea vinde.
  15. Este interzisă testarea unui CM/GM etc pentru a vedea dacă ştie anumite intrebari despre sever.
Sancţiuni(excepţie face vânzarea itemelor pe bani reali, dacă faceţi asta, luaţi interzis)
 
Prima abatere - ban 24 ore
A doua abatere - ban 72 ore
A treia abatere - ban permanent

 

Precauţii ***
- NU daţi NIMĂNUI userul şi parola de la cont.
- NU stocaţi parolele în fişiere tip *.doc, *.txt pe calculator. În eventualitatea infestării cu un keylogger acestea vor fi pierdute.
- NU acceptaţi de la alte persoane pe care nu le cunoaşteţi în persoană poze, cheats, codes, etc. Există riscul ca ele să conţină viruşi, keylogers, troiani, worms, etc.
- NU ESTE VINA GM SAU a ADMINILOR(SGA, GA etc) că v-a fost "SPART" CONTUL şi nici nu putem împiedica acest lucru deoarece în 90% din cazuri dumneavoastră daţi parola la terţe persoane.
- Este de datoria dvs. să vă asiguraţi că datele contului sunt în siguranţă. Împărtăşind aceste date cu altcineva înseamnă să pierzi credibilitatea reclamaţiilor aduse în cazul pierderii contului sau a item-urilor aflate în cont. Echipa Alaska2 nu-ţi va cere NICIODATĂ datele de logare (login, parolă).
- Site-ul oficial al serverului este alaska2.ro. Nici nu alt site nu aparţine Alaska2. Nu ne asumăm răspunderea pentru alte site-uri care ne folosesc numele în mod ilicit. Vă rog să vă feriţi de astfel de site-uri pt că sunt folosite doar pentru spargerea conturilor dumneavoastră.
 - Evenimentele realizate de către Alaska2 vor fi postate EXCLUSIV pe paginile/grupurile oficiale, nu vă lăsaţi păcăliţi de alte mesaje private/site-uri care spun că noi facem anumite evenimente pentru că acelea sunt create cu scopul de a vă sparge conturile.
 
C . Comportament evenimente PVP
 
!!! Regulile precizate in topicul in care s-a anuntat evenimentul raman valabile !!!!
  1. Se sancţionează războaiele pentru puncte (blaturile) = războaie aranjate, la care una dintre bresle participa cu un/două caracter/e neechipate corespunzător, care nu ripostează (nu atacă adversarul la rândul lor), singurul scop fiind aducerea de puncte breslei adverse. (NU AVETI VOIE SA PIERDETI INTENTIONAT.)
  2. Orice GM sesizat în legătură cu un astfel de război şi solicitat pentru a asista la un astfel de război are dreptul de a penaliza ambele bresle conform regulamentului.
  3. Se sancţionează crearea de bug-uri la război prin invitarea/concedierea membrilor în timpul unui război conform listei de penalizări de mai jos.
  4. Formarea de grupuleţe pentru a ajuta la câştigarea evenimentului va duce la excluderea jucătorilor din eveniment şi neacordarea premiului.
 !! Reclamaţiile referitoare la blaturi trebuie să conţina o probă video.
 !! Reclamaţiile referitoare la invitarea/concedierea membrilor în timpul unui război trebuie să conţină unul sau mai mult print-screen-uri clare.
 !! Breslele pot fi sancţionate şi fără probă video sau print screen în cazul în care un GM asistă la un astfel de război în desfăşurare.
 
Sanctionari
* Prima abatere: - ban 24 ore liderului.
* A doua abatere: - ban 72 ore liderului.
* A treia abatere: - ban permanent liderului.
 
D. Când şi cum vă ajutăm?
 
O singură dată veţi fi ajutaţi în cazul unui furt de peste 80-100 bastoane. Dacă sunteţi furaţi a doua oară, nu veţi mai fi ajutaţi. 
O singura dată veti fi ajutati in cazul in care puneti in shop un item ce valoreaza peste 100 bastoane la o suma mica. (ex: personalizat in loc de 400 bastoane puneti 400lg-uri.)
O singura dată vei fi ajutat daca cumperi din shop iteme cu mai mult de 30b care nu valoreaza atat , exemplu , o piatra la 50b in loc de 50 lg.
Nu vă ajutam dacă vă daţi pe liber şi vă cad itemele pe jos.
!!!! Nu vă ajutăm atunci când în cuplu au avut loc certuri/ despărţiri, fapt în urmă căruia aţi pierdut iteme.!!!!
In cazul in care un cont are mai mult de 1 apartinator(jucati mai multe persoane pe un cont) staff-ul nu va poate oferi suport.
In cazul relatiilor unde au loc negoturi de natura "cadou"(i-ai dat cadou iubitei/iubitului) staff-ul nu se baga.
In cazul clonelor (din neatentie ati dat un item unui alt player) staff-ul va poate oferi suport de cel mult 2 ori.
In cazul in care ati imprumutat o suma de bani unui jucator , staff-ul nu este obligat sa va ajute in aceasta situatie(din punct de vedere /logic player-ul respectiv nu o sa mai aiba cum sa va inapoieze suma respectiva in cazul in care acesta bineinteles a consumat`o)
Negoturile cu alte servere sunt strict interzise.(DACĂ LUAŢI ŢEAPĂ. NU O SĂ FIŢI AJUTAŢI)

Nu incurajam acest tip de negoturi!

Din acest moment playerii ajutati vor fi trecuti pe lista ( pentru a evita "pacalelile") vi se vor trece ip-ul/mac-ul/id de cont/numele/email-ul. 

In cazul in care va cumparati alt cont si sunteti furati sa nu mai puteti beneficia de ajutorul nostru.

 


  • Ryuu, Larisu and Oana like this