Jump to content


Photo

[Ghid]Reborn


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 Robot Alaska

Robot Alaska

    Fost GM Metin2Alaska

  • Administrator
  • 1,711 posts
  • Nivel:110
  • Breaslă:GameMaster
  • Regat:Alb
  • LocaţieLa Spezia

Posted 22 May 2016 - 12:16 AM

Reborn=Renaştere
Mai pe înţelesul vostru, la nivelul 110 primiţi o misiune pe care o puteţi accepta sau refuza! În urma acceptului acestei misiuni veţi fi daţi level 1. 
Prima dată când veţi atinge minunatul level 110, veţi primi un quest în lista misiunilor cu ''Reborn I''. Sunt sigură că vă întrebaţi cam ce poate face acel quest. Ei bine, o dată cu acceptul acelui quest veţi fi primi nivelul 1 şi gradul reborn I. Nu vă speriaţi, itemele vor rămâne pe voi până la teleportare/delogare. În cazul în care vă teleportaţi/delogaţi, nu veţi mai putea pune pe voi itemele de level mai mare decât sunteţi de fapt, chestie logică de altfel (cum să porţi o armură de level 110 la level 90? EXEMPLE!! ). 
Altă chestie IMPORTANTĂ!!! În momentul teleportării/delogării itemele de level mai mare decât al vostru vor fi puse în inventar! Aveţi grijă să aveţi spaţiu pentru a nu le pierde. În caz că nu aveţi, acestea vor pica pe jos (cu numele vostru pe ele, bineînţeles, şi aveţi timp să le luaţi de jos, deci MARE GRIJĂ!!).
Pentru Reborn II este valabilă aceeaşi metodă, la fel şi pentru PvP
La Master însă, este altă discuţie. La acest reborn puteţi creşte EXCLUSIV din pietre Metin. La acest reborn, la lv 1 veţi primi experienţă de la pietre de maxim level 70. Prin urmare Ţara Lu' P1nGu1n este maximul acceptat pentru a primi exp. Până la lv 50 creşteţi acolo, apoi mergeţi în Mapa de Farmat. Pentru level 80 mergeţi în Mapa Beta, iar pentru level 100+ mergeţi în Mapa Alaska.
Bineînţeles că nu daţi reborn doar pentru GRAD! În urma acceptului aceste misiuni primiţi şi binemeritatele bonusuri permanente. Acestea sunt următoarele:
Reborn I - 15% diavol şi 8% vampir
Reborn II - imun la necunoştinţă, 10% critică şi 10% pătrunzătoare
PvP - 10 semi-om, 15 blocare atac corporal şi 10 atac rase
Master - 11 apărare rase
 
 
Note!!
Imun la necunoştinţă primit la reborn II nu are efect 100%, motiv pentru care este mult mai OK să puneţi imun şi pe scuturi.
Gradul pe care îl aveţi (Reborn, Reborn I şi Reborn II) se resetează o dată cu delogarea/teleportarea/1 dată la 5 minute. Adică dacă băgaţi fruct, nu va rămâne +2k cum credeţi de fapt. Doar gradul PvP/Master rămâne exact aşa cum îl păstraţi! Dacă îl pierdeţi îl puteţi face cu 
             ★ fructe fruct.png dropabile din mingi/dovleci
             ★ orc şef orc_ef.jpg prezent în Valea Seungryong orc_ef_loca_ie.jpg
             ★ conducător întunecat cond_intunecat.png şi conducător spirit întunecat cond_spirit_ntunecat.png prezenţi în templul Hwanglocalizare_cond_negru.jpg.
În cazul în care acceptaţi DIN GREŞEALĂ acest quest, nu vă putem da înapoi level 110 şi rebornul precedent, deci trebuie să fiţi foarte atenţi.
În cazul în care pierdeţi iteme în urma delogării/teleportării nu este vina noastră! Trebuie să aveţi loc în inventar şi să fiţi conştienţi de faptul că este IMPOSIBIL să porţi iteme de level mai mare decât levelul tău! Nu veţi primi itemele pierdute!
Biologul poate fi făcut o singură dată, chiar dacă daţi reborn!
 
 
Acesta este un topic informativ. În cazul în care am greşit cu ceva vă rog atrageţi-mi atenţia şi voi modifica. Este bazat pe cunoştinţele căpătate de mine şi sunt conştientă că pot greşi.


  • Snorlax likes this
Imagine postată
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users